Alle produkter sælges og leveres af Webapoteket 

Hjemmesiden ds.webapoteket.dk ejes og drives af af Webapoteket. Bestillinger håndteres, sælges og leveres direkte fra Webapoteket.

Webapoteket har indgået et samarbejde med Bilka.dk, således at Bilkas kunder via Bilka.dk på nærværende hjemmeside får let adgang til at bestille og få leveret receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og øvrige apoteksrelaterede varer.

Samarbejdet betyder, at kunder via ds.webapoteket.dk kan få medicin og apotekervarer frit leveret, hvis der vælges levering med Swipp Klik&Hent til afhentning i Bilka, føtex og Netto butikker, der har SwipBox. Læs mere om om Klik&Hent nedenfor.

 

Levering med KHlogo _174x 87


Klik&Hent betyder, at du kan handle på ds.webapoteket.dk og få dine varer leveret til din nærmeste Bilka, føtex eller Netto butik. Du skal blot vælge Swip som levering.

Hvis Klik&Hent er muligt til din lokale butik, vil det automatisk fremgå som en leveringsmulighed i forbindelse med dit køb. Du kan også undersøge det ved at indtaste dit postnummer under fanen ”Leveringsmetoder”, når du er inde på en vare.

Fri levering til butik med Klik&Hent på alle ordrer over 300*

Vælger du at hente din pakke i nærmeste føtex, Netto eller Bilka butik sendes varerne fragtfrit*, hvis du køber mærkevarer for over 300 kr. Det kalder vi Klik&Hent. Du skal blot vælge Swip som forsendelsesform.

Pakken kan afhentes via SwipBox i Føtex, Bilka eller Netto. Hvis Klik&Hent er muligt i din lokale butik, vil det automatisk fremgå som en leveringsmulighed i forbindelse med dit køb når du vælger Swip.

For at opnå fri fragt* til SWIP bokse, skal kundebetalingen på føtex.Webapoteket.dk være over 300 kr excl porto.

* Lægemidler er af lovgivningsmæssige årsager undtaget og tæller ikke med sammentællingen til fri-fragt. Det vil sige køber du receptmedicin eller håndkøbsmedicin, vil prisen på disse produkter ikke tælle med i det beløb der udløser fri fragt.

Fri fragt til hjemadresse på ordrer over 500*

Hvis du handler mærkevarer for over 500,- kan du også vælge at få varerne leveret fragtfrit til adresse.

* Lægemidler er af lovgivningsmæssige årsager undtaget og tæller ikke med i sammentællingen til fri-fragt. Det vil sige køber du receptmedicin eller håndkøbsmedicin, vil prisen på disse produkter ikke tælle med i det beløb der udløser fri fragt.

Øvrige leveringsmuligheder

Du kan også vælge at få dine varer i andre pakkeshops. Vælger du Post Danmark eller GLS-udleveringssted og køber for under 500 kr er prisen 29 kr. Prisen for udbringning til privatadresse eller erhverv er 39 kr., hvis du køber for mindre end 500 kr. Læs om mulighederne for levering til udlandet her

 

Sådan fungerer Klik&Hent

1 Du bestiller varen på ds.webapoteket.dk og indtaster dine personlige oplysninger
2 Du vælger Swip som leveringsmulighed
3 Systemet vil nu vise dig mulige afhentningssteder i forhold til det oplyste postnummer
4 Du modtager en sms og en e-mail med en kode, når pakken er klar til afhentning i butikken
5 Pakken kan afhentes via SwipBox i den valgte Bilka, føtex eller Netto. Du taster den 8-cifrede kode, hvorefter du kan tage din pakke


Fordelene ved Klik&Hent er blandt andet

  • Du vælger selv afhentningsbutik
  • Du kan hente pakken i hele butikkens åbningstid
  • Du behøver ikke være hjemme på leveringstidspunktet

FAQ Swip

Hvor lang tid går der, før jeg kan hente min vare?
Leveringstidspunktet afhænger af, hvilken vare det drejer sig om. Vi sender dine varer 1-3 hverdage efter bestilling. Vi kontakter dig direkte, hvis vi ved, der er længere leveringstid. Har du ikke modtaget besked om levering, bør du altid kontakte vores kundeservice, så kan vi staks følge op på ordrestatus. info@webapoteket.dk eller telefon 8785 1133

Jeg har ikke modtaget en kode, hvad gør jeg?
Du modtager først din kode, når pakken er klar til afhentning. Hvis du har spørgsmål til din Swip Klik&Hent levering, kan du kontakte os i Webapotekets kundeservice på tlf.: 8785 1133, hvis du ikke har modtaget besked fra os. 

Hvad gør jeg, hvis min kode til SwipBox ikke virker?
På selve SwipBoxen findes et telefonnummer til SwipBox kundeservice. 

Hvor længe kan jeg vente med at hente min pakke?
Din pakke kan hentes i den valgte butik indtil otte dage efter du modtager en sms og e-mail. Hvis du ikke afhenter din pakke inden da, vil den blive sendt retur til vores servicecenter, og du vil få dine penge retur indenfor 14 arbejdsdage. Hvis du ønsker, at en anden person skal afhente pakken for dig, kan du videresende den sms eller e-mail, du modtager med oplysninger, når pakken er klar til afhentning. 

Hvor kan jeg læse mere om SwipBox?
Du kan læse mere om SwipBox på swipbox.dk